9 листопада відбувся фінальний матч десятого, ювілейного «Кубка ректора». На стадіоні зустрілися збірні команди факультету агротехнологій і екології та економічного факультету. У першому таймі перевагою володіли економісти, яким вдалось забити два голи у ворота суперників. На 20-й хвилині рахунок у матчі відкрив Олександр Яворів (Мев-51), а подвоїв перевагу Микита Корчемкін (Фін-43). Після перерви гра вирівнялась, агрономи мобілізувались і створили декілька небезпечних моментів. Як наслідок, на 51-й хвилині після подачі кутового гол у ворота економістів забив Іван Зубик (Аг-41).

Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:1 на користь збірної команди економічного факультету, яка у восьмий раз виборола Кубок ректора.

Після закінчення матчу до учасників звернувся ректор ЛНАУ, академік В.В. Снітинський, який привітав команди з хорошою грою, побажав успіхів у навчанні та спорті. Гравці команд-фіналістів отримали медалі від першого проректора ЛНАУ, професора В.М. Боярчука, а ректор університету нагородив переможців кубками та дипломами.

Кафедра фізичного виховання дякує усім вболівальникам, які прийшли на стадіон підтримати свої команди.