21 лютого пройшов завершальний тур першості ЛНАУ з волейболу за програмою «Універсіади – 2019».

Спочатку зустрілися команди факультету агротехнологій і екології та факультету будівництва та архітектури. Поєдинок був дуже цікавим та напруженим, перемогу в ньому здобули з рахунком 2:1 агрономи.

В турі не брала участь команда економічного факультету, яка вже всі матчі зіграла, в усіх перемогла і набрала 9 очок. Випередити економістів мала можливість команда факультету механіки та енергетики при умові перемоги з рахунком 2:0 над командою землевпорядного факультету, але їй це не вдалося.

Сама гра вийшла феєричною, захоплюючою, інтригуючою. У першій партії звитягу здобули землевпорядники, у складі яких своїми впевненими діями відзначалась Яна Шкварка, до речі – єдина учасниця жіночої статі. Але механіки, проявивши характер, зуміли вирвати перемогу з рахунком 2:1. Цей результат забезпечив їм друге місце.

За результатами змагань першою стала команда економічного факультету, друге місце у команди факультету механіки та енергетики, третє місце посіла команда факультету агротехнологій і екології, яка лише за результатами особистої зустрічі змогла обійти команду землевпорядного факультету, на п’ятому місці команда факультету будівництва та архітектури.

Оргкомітет визначив кращих гравців в своїх командах:

- факультет агротехнологій і екології – Микола Легін (ЕКО-11);

- факультет будівництва та архітектури – Назар Волобуєв (БУД-21);

- економічний факультет – Андрій Котишин (ЕКП-32);

- землевпорядний факультет – Яна Шкварка  (ТУР-21);

- факультет механіки та енергетики – Олег Пальчикевич  (М-22 сп). 

Переможці та призери отримали в нагороду грамоти та кубки, а також персональні дипломи, а вболівальники, які відвідали ці змагання, отримали справжню насолоду від побаченого.