На кафедрі фізичного виховання завершилися змагання з шахів серед професорсько-викладацького складу ЛНАУ, що входять до програми «Спартакіади Здоров’я–2019/20».

І місце виборола команда факультету агротехнологій і екології, до складу якої увійшли: В.Я. Іванюк, доц. кафедри агрохімії та ґрунтознавства, Б.І. Пархуць, в.о. доц. кафедри агрохімії та ґрунтознавства, Т.І. Багай, лаборант кафедри технологій у рослинництві.

ІІ місце посіла команда економічного факультету, яка в сумі набрала лише на 0,5 бала менше, ніж переможці змагань, у складі: С.П. Яцишин, професор кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, В.М. Хомка, доц. кафедри обліку та оподаткування, В.Є. Височанський, аспірант кафедри міжнародних економічних відносин.

ІІІ місце зайняла команда факультету механіки та енергетики у складі: Ю.О. Ковальчук, доц. кафедри управління проєктами та безпеки виробництва, І.Б. Мазур, доц. кафедри управління проєктами та безпеки виробництва, Я.М. Бавдик, провідний фахівець кафедри автомобілів і тракторів.

Детальніші результати – в таблиці.