На базі спортивного клубу «Епіцентр» м. Львова 5-7 лютого 2021 р. відбулися спортивні змагання з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.
У змаганнях взяли участь спортсмени-важкоатлети нашого університету, які й стали переможцями та призерами спортивних змагань.
У ваговій категорії до 96 кг впевнену перемогу з високим спортивним результатом в ривку (130 кг) і поштовху штанги (158 кг) отримав Дмитро Ковальчук, студент економічного факультету (група МО-41).
Випускник бакалаврату землевпорядного факультету 2020 року Андрій Крушельницький у ваговій категорії 102 кг посів IV місце зі спортивним результатом в ривку (105 кг) і поштовху штанги (135 кг).
Член збірної команди України з важкої атлетики, випускник факультету механіки та енергетики Павло Закашевський посів II місце у ваговій категорії до 109 кг з пристойним результатом 163 кг у ривку та 200 кг у поштовху.


Вихованка спортивного клубу ЛНАУ Вікторія Шевчук, учениця Львівської української гуманітарної гімназії ім. О. Степанів, перемогла у ваговій категорії 49 кг.
У ваговій категорії 73 кг виступив аспірант землевпорядного факультету Володимир Карбовник.
Вітаємо спортсменів та тренерський склад кафедри.