Спорт є невід’ємною частиною людського життя. Люди, які регулярно виконують фізичні вправи, мають міцніший імунітет, є витривалішими, вміють ставити собі ціль і йти до неї, долаючи будь-які труднощі. Фізична культура загартовує, виховує особистість. Зрештою, не даремно ж говорять: «Спорт – це життя».
10 лютого у Львівському національному аграрному університеті відбулося відкриття тренажерного залу. На даному заході був присутній ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський, декани факультетів, проректори та працівники кафедри фізичного виховання.
Ректор нагородив грамотами найкращих студентів-спортсменів та подякував їм за вагомий внесок у розвиток спорту в університеті. «У нас є амбітна мета – відкривати такі тренажерні зали, щоб студенти активно займалися спортом та вели здоровий спосіб життя», – сказав ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський.
У залі є понад десять тренажерів, на яких матимуть змогу займатися студенти чи викладачі.


Ректор висловив сподівання, що відкриття тренажерного залу дасть старт для відкриття нових залів, адже в найближчому часі планується відкриття оновленого залу боротьби.
Окрім того, кафедра фізичного виховання розраховує на те, що завдяки появі тренажерного залу вдасться витягнути з гуртожитків чи вулиці студентів та популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя.
Студенти матимуть змогу займатися у новому залі за попереднім записом.
За детальною інформацією звертатися на кафедру фізичного виховання.