На кафедрі фізичного виховання розпочалася «Спартакіада здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників, присвячена 165-й річниці заснування ЛНАУ.
Змагання проводяться згідно з календарем спортивно-масових заходів ЛНАУ із шести видів спорту, а саме: тенісу настільного, бадмінтону, шахів, дартсу, волейболу та мініфутболу. До участі у спортивних змаганнях «Спартакіади здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників допускаються збірні команди факультетів.
16 лютого в рамках спартакіади відбулися змагання з настільного тенісу як в особистих, так і в парних зустрічах. Команди факультетів в напруженій боротьбі виборювали призові місця.
І місце виборола команда факультету будівництва та архітектури, до складу якої увійшли Микола Анатолійович Лапчук, старший викладач кафедри будівельних конструкцій, та Іван Васильович Ковалик, старший викладач кафедри технологій та організації будівництва.
ІІ місце посіла команда економічного факультету у складі Івана Миколайовича Тофана, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування, та Сергія Євгеновича Федика, доцента кафедри права.


ІІІ місце зайняла команда землевпорядного факультету: Павло Петрович Колодій, доцент кафедри геодезії та геоінформатики, Олег Юрійович Біда, старший викладач кафедри геодезії і геоінформатики.
Бажаємо учасникам «Спартакіади здоров’я» подальших спортивних перемог.