25 вересня 2021 року на спортивній базі Львівського національного аграрного університету відбулась Відкрита першість ГО «ДЮСК „Р.І.А. Спорт”» з вільної боротьби.
У змаганнях взяли участь 200 учасників з Коломиї, Калуша, Івано-Франківська, Стрия, Трускавця, Дрогобича, Щирця, Комарного, Рави-Руської, Пісочної, Соснівки, Хмельницького, Збаража, Борщова, а також команди з м. Львова.
З вітальним словом на відкритті до учасників змагань звернувся проректор з навчально-виховної роботи, кандидат економічних наук, доцент Юрій Володимирович Дубневич. Також на відкритті були присутні: начальник Львівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Олександрович Ігнатович; президент Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт», відмінник освіти, заслужений працівник освіти України Богдан Володимирович Юхницький; голова ФСТ «Спартак», заслужений тренер України з вільної боротьби, заслужений працівник фізичної культури Віктор Анатолійович Первачук.
Головний суддя змагань – Ігор Васильович Вовк, завідувач кафедри фізичного виховання ЛНАУ, майстер спорту України.
Змагання проходили у двох вікових категоріях серед юнаків (2009/2010 та 2011/2012 років народження) та одній віковій категорії серед дівчат (2008 року народження і молодші).
Також юні спортсмени відвідали Музей Степана Бандери, де ознайомилися із життєвим шляхом та революційною діяльністю видатної постаті XX століття.
Усі переможці та призери змагань були нагородженні медалями та цінними подарунками від спонсора ТМ «Галка» і Львівського національного аграрного університету.