9 грудня 2021 року в ігровому спортивному залі головного корпусу Львівського НАУ відбулися спортивні змагання з армспорту на праву руку серед студентів І-II курсів.

На урочистому відкритті змагань з армспорту були присутні: перший проректор ЛНАУ Віталій Мефодійович Боярчук, голова профспілкової організації працівників ЛНАУ Роман Андрійович Шмиг, судді національної категорії, учні Андрія Пушкаря, призери чемпіонатів Європи та світу Сергій Точинський, Максим Поліщук, Петро Дончак (чемпіон Чемпіонату світу 2021 року з параармспорту).

Спортивні змагання розпочато Державним Гімном України у виконанні аспіранта Михайла Іващенка та учасників змагань.

Для учасників і гостей заходу були представлені вокальні номери у виконанні учасників художньої самодіяльності ЛНАУ Христини Пустовит та Михайла Іващенка, а також спортивно-показові виступи провідних спортсменів університету з боксу Дмитра Черника, Михайла Цяпути, Тараса Борчука, Мартіна Данка, Степана Юзепчука.

Переможцями та призерами змагань у вагових категоріях стали:

 

 

● Вагова категорія 60 кг:

- Олег Палько (Ат-21) – І місце;

- Андрій Кошіль (Буд-12) – II місце;

- Роман Шума (Аін-11) – III місце.

● Вагова категорія 70 кг:

- Андрій Станішевський (Фін-12сп) – І місце;

- Микола Головчук (Арх-11) – II місце;

- Іван Мадяр (Буд-12) – III місце.

● Вагова категорія 80 кг:

- Роман Швиднюк (Ат-21) – І місце;

- Давид Костюк (Аг-11) – II місце;

- Олег Наугольник (Буд-11) – III місце.

● Вагова категорія 90 кг:

- Гордій Бабій (Еко-23сп) – І місце;

- Олег Троян (Аг-21) – II місце;

- Дмитро Ковальчук – III місце.

В абсолютній категорії впевнену перемогу отримав Гордій Бабій.

В командному заліку перше місце здобула збірна команда факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, друге командне місце вибороли студенти факультету будівництва та архітектури, факультет управління, економіки та права посів третє командне місце, факультет агротехнологій і екології та факультет землевпорядкування та туризму відповідно посіли четверте та п’яте місця.

Секретар спортивних змагань – Віктор Михайлович Яськів, суддя національної категорії; головний суддя змагань – Михайло Миколайович Хома, суддя національної категорії з важкої атлетики.

Вітаємо переможців, призерів та учасників спортивних змагань.