17 лютого 2022 року представники Львівського національного університету природокористування, а саме проректор з навчально-виховної роботи, к. е. н., доцент Юрій Дубневич та завідувач кафедри фізичного виховання Ігор Вовк, взяли участь у роботі круглого столу «Розширення спортивних горизонтів», який відбувся у НУ «Львівська політехніка».
У своїх виступах на актуальних проблемах спортивної культури молоді та їх вирішенні акцентували ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, заступниця директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ольга Котовська, директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Євген Баженков, президент Львівського обласного спортивного товариства «ГАРТ» Богдан Юхницький. Колектив науковців з міста Дніпра представив презентації «Стратегія і тактика реформи олімпійського спорту в Україні», «Організація занять з фізичного виховання під час дистанційної форми навчання з досвідом НТУ “Дніпропетровська політехніка”».
Представник Львівського національного університету природокористування у своїй доповіді розповів про об’єкти спортивної інфраструктури університету, всебічну підтримку зі сторони ректора Львівського національного університету природокористування Володимира Снітинського та поділився планами університету на перспективу.
Модератором заходу був Анатолій Ігнатович, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
Завершився круглий стіл підбиттям підсумків та загальною резолюцією, основна мета якої – підтримувати високий спортивний імідж, працювати в напрямку сучасних наукових досліджень в галузі «Фізичне виховання і спорт».