На кафедрі фізичного виховання завершилися змагання з шахів серед професорсько-викладацького складу Львівського національного університету природокористування, що входять до програми «Спартакіади здоров’я – 2022/23».
I місце зайняла команда факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій з результатом 10,5 очка. До складу команди-переможця увійшли: Ю.О. Ковальчук, доцент кафедри управління проєктами та безпеки виробництва, І.Б. Мазур, доцент кафедри управління проєктами та безпеки виробництва, Я.М. Бавдик, провідний фахівець кафедри автомобілів і тракторів.
II місце посіла команда факультету будівництва та архітектури, яка в сумі набрала 8 очок, у складі: Т.І. Бубняк, завідувач кафедри вищої математики, Р.А. Шмиг, доцент кафедри будівельних конструкцій, В.О. Михайлечко, старший викладач кафедри технології та організації будівництва.
III місце виборола команда факультету агротехнологій та екології (6 очок), до складу якої увійшли: В.Я. Іванюк, доцент кафедри агрохімії та ґрунтознавства, Б.І. Пархуць, в.о. доцента кафедри агрохімії та ґрунтознавства, М.Г. Коновалюк, науковий співробітник кафедри генетики, селекції та захисту рослин.
Детальніші результати – в таблиці.