На кафедрі фізичного виховання відбулися змагання серед професорсько-викладацького складу та працівників університету з настільного тенісу за програмою «Спартакіади здоров’я 2022/2023».
Учасники змагань брали участь як в особистих, так і в парних зустрічах. Команди факультетів в напруженій боротьбі виборювали призові місця.
I місце виборола команда факультету будівництва та архітектури, до складу якої увійшли Іван Ковалик, старший викладач кафедри технології та організації будівництва, та Андрій Регуш, доцент кафедри технології та організації будівництва.
II місце посіла команда факультету управління, економіки та права у складі Івана Тофана, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування, та Петра Оліщука, доцента кафедри права.
III місце посіла команда факультету землевпорядкування та туризму: Павло Колодій, в.о. декана факультету землевпорядкування та туризму, Ігор Чапля, методист кафедри фізичного виховання, Андрій Бурченя, завідувач комп’ютерного кабінету кафедри землеустрою.
IV місце виборола команда факультету агротехнологій та екології, V місце – факультет механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Бажаємо учасникам «Спартакіади здоров’я» подальших спортивних перемог.