24 травня 2023 року на стадіоні Львівського національного університету природокористування відбулася Спартакіада серед факультетів та коледжів ЛНУП з мініфутболу, волейболу та багатоборства (підтягування на перекладині, стрибок в довжину, естафетний біг 4х100 м).
На спортивні змагання з багатоборства, мініфутболу, волейболу прибули збірні команди коледжів ЛНУП (Івано-Франківський фаховий коледж, Тлумацький фаховий коледж, Львівський фаховий коледж, Вишнянський фаховий коледж, Горохівський фаховий коледж, Стрийський фаховий коледж, Золочівський фаховий коледж) та факультетів університету.

У змаганнях взяли участь понад 200 учасників.
На відкритті Спартакіади з вітальним словом до учасників звернулися перший проректор Львівського НУП, кандидат економічних наук, доцент Ірина Михайлівна Федів та голова профспілкової організації працівників ЛНУП, доцент кафедри будівельних конструкцій, кандидат технічних наук Роман Андрійович Шмиг.


Головний суддя змагань, завідувач кафедри фізичного виховання, майстер спорту України з вільної боротьби Ігор Васильович Вовк ознайомив учасників із програмою та правилами проведення змагань.
В багатоборстві змагалися збірні команди факультетів та коледжів ЛНУП з підтягування на поперечині (кількість учасників – 3 особи чоловічої статі). Підтягувалися класичним способом, час, відведений на підтягування, – 3 хв. Команда-переможець визначалася за найбільшою кількістю підтягувань учасників змагань.
Наступним видом програми був стрибок в довжину з місця. Кількість учасників – 2 особи (1 чоловік і 1 жінка). Команда-переможець визначалася за найбільшою сумою результату в стрибках з місця з трьох спроб.
Видовищною та цікавою була естафета 4х100 м. До складу команди входили 4 учасники (3 чоловіки та 1 жінка). Забіги відбувалися згідно з жеребкуванням серед коледжів та факультетів.
Серед факультетів ЛНУП з багатоборства I місце виборола команда факультету агротехнологій та екології, II місце посіла команда факультету будівництва та архітектури і III місце здобула команда факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Серед коледжів ЛНУП I місце виборола команда Івано-Франківського фахового коледжу, II місце посіла команда Стрийського фахового коледжу, III місце здобула команда Горохівського фахового коледжу.
До фінальних змагань з волейболу були допущені команди-переможці зональних змагань та команда-переможець серед факультетів ЛНУП. Змагання відбувалися за коловою системою з трьох партій. Місця розподілилися наступним чином: збірна команда Вишнянського фахового коледжу посіла третє місце, збірна команда Івано-Франківського фахового коледжу посіла друге місце, а переможцем змагань стала команда факультету агротехнологій та екології ЛНУП.
У фінальних змаганнях з мініфутболу взяли участь шість команд, які були поділені за жеребом на дві підгрупи по три команди та змагалися за коловою системою. У групі А змагалися збірні команди Тлумацького фахового коледжу, Львівського фахового коледжу та факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій. У групі Б брали участь команди Франківського фахового коледжу, Вишнянського фахового коледжу та факультету управління, економіки та права.
В підгрупах місця визначалися таким чином: за V-VI місце зустрілися команди Тлумацького та Івано-Франківського коледжів, змагання завершилося з рахунком 3:5 на користь Івано-Франківського фахового коледжу; за III місце змагалися команди Львівського та Вишнянського коледжів, з рахунком 4:0 перемогу здобула команда Львівського фахового коледжу. У фіналі зустрілися збірні команди факультету управління, економіки та права і факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій ЛНУП. Команди продемонстрували високий рівень, добру та якісну гру. Кожна команда забила по одному м’ячу, тому матч завершився бойовою нічиєю з рахунком 1:1. Долю гри вирішили післяматчеві пенальті, які завершилися з рахунком 2:0 на користь факультету управління, економіки та права.
Після завершення змагань перший проректор ЛНУП Ірина Михайлівна Федів, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Володимирович Дубневич та голова профспілкової організації працівників ЛНУП Роман Андрійович Шмиг нагородили переможців та призерів кубками, медалями та грамотами.