15 листопада 2023 року у Львівському національному університеті природокористування відбулося урочисте відкриття спеціалізованого спортивного залу боксу.
З привітальним словом виступив ректор ЛНУП академік НААНУ Володимир Снітинський. У своєму виступі ректор згадав про розвиток боксу на теренах Галичини та відомих боксерів, висловив вдячність першому віцепрезидентові Федерації боксу України Олександру Ярославовичу Павельцю, який підтримав ідею про доцільність розвитку студентського боксу в університеті, президентові Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдану Володимировичу Юхницькому, начальнику управління спорту департаменту розвитку Львівської міської ради Антону Володимировичу Нікуліну.

На урочистому відкритті також були присутні проректори, декани факультетів, викладачі університету, студенти та військовослужбовці ЗСУ.
Урочисто прозвучав Державний Гімн України у виконанні Народної хорової капели «Джерела Розточчя».
Тріо студентів-саксофоністів факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, цьогорічний переможець студентського конкурсу «Нові таланти», виконало композицію «Там, під Львівським замком». Під пісню «Браття», яку виконав Михайло Іващенко у супроводі Народного ансамблю «Троїсті музики», відбувся вихід на ринг провідних спортсменів університету для показових виступів з боксу.
Капелан ЛНУП отець Іван Венгрин відмовив молитву та освятив новий спортивний зал.
Дякуємо усім організаторам, учасникам і глядачам церемонії відкриття спортивного залу, особливо висловлюємо вдячність військовослужбовцям ЗСУ, які відвідали захід.