22 грудня 2023 р. на спортивній базі Львівського національного університету природокористування відбулася Відкрита першість Львівщини з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2013 року народження і молодших. У змаганнях взяли участь спортсмени ДЮСШ, СДЮШОР, ДЮСК Львівщини.
Під керівництвом бронзової призерки чемпіонату Європи, срібної призерки Європейських ігор, тренера-викладача Тетяни Лавренчук та віцечемпіона чемпіонату Європи серед молоді 2018–2020 років, віцечемпіона чемпіонату Європи U23 2019 року, призера рейтингового турніру у Будапешті 2023 року «Polyak Imre & Varga Janos Memorial», провідного спортсмена Юрія Ідзінського було проведено розминку для юних учасників турніру, а також зроблено загальне фото.

На відкритті змагань зі словами привітання звернулися: в.о. ректора Львівського національного університету природокористування доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Іванович Лопушняк; заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Наталія Михайлівна Слимак; президент Львівського обласного спортивного товариства «Гарт» Богдан Володимирович Юхницький.
У запеклих поєдинках юні спортсмени та спортсменки продемонстрували витончену техніку, витримку та бажання перемогти. Це спортивне свято не лише зміцнює фізичне здоров’я учасників, але й сприяє розвитку дисципліни та командної співпраці в молодого покоління.
Дякуємо Збройним Силам України, завдяки героїзму яких ми маємо можливість проводити змагання.
Слава Україні!