20 січня 2024 року на спортивній базі стадіону імені Мирона Маркевича відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед закладів вищої освіти Львівщини за участю збірних команд НУ «Львівська політехніка», Львівського національного університету природокористування, Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.
Організатором проведення благодійного турніру з мініфутболу «Разом до перемоги» виступив благодійний фонд «Майбутнє дитини». Метою благодійного турніру був збір коштів для вихованців дитячих будинків, дітей зі статусом ВПО, дітей з деструктивних сімей, дітей-сиріт, які втратили своїх рідних внаслідок війни, та дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування.
В складній та безкомпромісній боротьбі під час фінальної гри Львівський національний університет природокористування виборов перше командне місце з рахунком 3:2. Найкращими гравцями турніру визнано студента факультету управління, економіки та права Дмитра Міхєва та воротаря команди, студента факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Олега Хмілевського.
Вітаємо склад команди та тренерів-викладачів кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки А.Я. Шимечка і І.Ю.Чаплю.