На кафедрі фізичного виховання та довійськової підготовки вирували емоції під час змагань з настільного тенісу, що проходили в рамках «Спартакіади здоров’я 2023/2024». Викладачі та працівники університету змагалися як в особистих, так і в парних зустрічах, демонструючи свою майстерність та азарт.
Запекла боротьба розгорнулася за призові місця. Команди факультетів виборювали кожне очко, адже на кону стояла перемога. Зрештою, тріумфувала команда факультету будівництва та архітектури, до складу якої увійшли Маркіян Мазепа та Олександр Мазепа.
Друге місце посіла команда факультету управління, економіки та права у складі Володимира Коваліва та Михайла Іващенка. Третє місце здобула команда факультету землевпорядкування та туризму, за яку виступали Павло Колодій та Андрій Бурченя.

Четверте місце посіла команда факультету агротехнологій та екології, а п’яте – факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій.
Вітаємо переможців та призерів змагань! Бажаємо їм подальших спортивних успіхів та нових звершень. Нехай «Спартакіада здоров’я» стане для всіх учасників джерелом натхнення та мотивації для ведення активного способу життя.