4-7 березня в рамках відзначення 115-ї річниці від дня народження Степана Бандери Спортивний клуб ЛНУП організував та провів змагання з баскетболу серед факультетів університету.
У змаганнях взяли участь студентські збірні команди факультетів, які змагалися за круговою системою. Протягом трьох днів на спортивному майданчику ЛНУП вирували справжні баскетбольні баталії. Гравці демонстрували свою майстерність, командний дух та жагу до перемоги.

За результатами запеклих ігор перше місце здобула команда факультету будівництва та архітектури. Їхня майстерність, воля до перемоги та командний дух стали запорукою успіху.
Друге місце посіла команда факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, а третє місце – факультет агротехнологій та екології.
Четверте місце посіла команда факультету управління, економіки та права, а п’яте місце – факультет землевпорядкування та туризму.
Вітаємо переможців та призерів змагань! Їхні результати є свідченням наполегливої праці, цілеспрямованості та віри у власні сили. Бажаємо подальших успіхів у спортивних змаганнях!