24 вересня, у Міжнародний день студентського спорту, на стадіоні Львівського національного університету природокористування відбулося спортивне свято, присвячене популяризації здорового способу життя серед молоді. Захід зібрав студентів перших курсів, які з ентузіазмом долучилися до спортивної руханки.
Ініціаторами заходу стали кафедра фізичного виховання та довійськової підготовки та відділ з організації виховної роботи студентів університету. З вітальним словом до учасників звернулися завідувач кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки Ігор Вовк та керівник відділу з організації виховної роботи студентів, Заслужений діяч естрадного мистецтва України Оксана Качмар. Вони наголосили на важливості регулярних фізичних навантажень для підтримки здоров’я, розвитку особистості та формування активної життєвої позиції.
Захід став яскравим стартом для першокурсників, які тільки починають своє студентське життя. Організатори висловили впевненість, що такі заходи сприятимуть популяризації фізичної культури серед молоді та формуванню здорових звичок.