Місто Лева цьогоріч стало епіцентром спортивних змагань та святкування Міжнародного дня студентського спорту. Саме тут, на ошатних спортивних аренах, зібралися найталановитіші студенти України, аби продемонструвати свої спортивні досягнення та пристрасть до здорового способу життя. Серед них особливо відзначилися студенти Львівського національного університету природокористування, які яскраво представили свій університет на всеукраїнських змаганнях.
3 жовтня 2024 року на спортивному комплексі «Скіф» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського панувала атмосфера спортивного азарту та дружби. Студенти змагалися у різних видах спорту, демонструючи неймовірну силу духу та спортивну майстерність.
Представники Львівського національного університету природокористування не залишилися осторонь цього масштабного спортивного свята. Студенти університету взяли активну участь у змаганнях з легкої атлетики (естафета 4х200, біг на стадії), пляжного волейболу та баскетболу 3х3.
Участь у змаганнях стала для студентів Львівського національного університету природокористування не тільки можливістю продемонструвати свої спортивні досягнення, але й відмінною нагодою для обміну досвідом з однолітками з інших університетів. Спорт об’єднує, надихає та мотивує до нових звершень.