10 березня 2017 року у м. Львові на площі біля міської Ратуші вже вдруге відбулося спільне виконання студентською молоддю Львівщини Гімну України «Ще не вмерла Україна». Цю символічну дату, пов’язану із відзначенням Шевченкових роковин, обрано недаремно, оскільки 10 березня 1865 року в Перемишлі (тогочасна Західна Україна) на Шевченковому святі відбулося перше публічне виконання українського Славня «Ще не вмерла Україна», величну мелодію до якого створив о. Михайло Вербицький, а слова написав Павло Чубинський. Спочатку «Ще не вмерла Україна» існував як вірш, що виник на Наддніпрянській Україні, а піснею-гімном він став у Галичині, що символізувало соборність українських земель.

Студенти-активісти Львівського НАУ, представники студентської самоврядної організації «Основа» та первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету теж стали учасниками цього важливого заходу, організованого Студентською Радою Львова. Після виконання Гімну України усіх присутніх привітали міський голова Львова А. Садовий, ректор Львівського національного лісотехнічного університету Ю. Туниця, капелан міської ради Львова. Під час акції було викладено жовто-блакитний Тризуб та Прапор як державні символи України. Завершилася акція виконанням духовного гімну «Боже великий, єдиний» та усвідомленням усіма присутніми на флешмобі патріотичного гасла «Я гордий бути українцем».

Спільний флешмоб виконання державного Гімну України у Львові став символом єдності та віри у майбутнє вільної та незалежної України.