Цікавою подією студентської весни 2017 року став ІІ тур чемпіонату та розіграшу кубка КВН 2016–2017, який проходив 3-7 квітня 2017 р. в Уманському національному університеті садівництва.

Кращі команди КВН з усіх аграрних вищих навчальних закладів України зібралися, аби в запеклій боротьбі позмагатися за квиток до фіналу.

Вирішувало долю конкурсантів суворе журі у складі: Михайла Аграната – капітана команди КВН «ДПІ», «Дрім-Тім», збірної «СНД», президента Асоціації КВН України, професора; Ігоря Урбанського – головного редактора Асоціації КВН України; Олександра Шемета – керівника вінницького осередку Асоціації КВН України; Вікторії Уманчик – голови Об’єднаної Ради аграрних ВНЗ України; Олександра Невмержицького – керівника відділу інформаційного забезпечення НМЦ Агроосвіта.

Гра складалася з 4 конкурсів:

  1. Привітання «Квиток у перший ряд»;
  2. Фоторозминка;
  3. Імпровізаційний конкурс на тему бізнес-план «Від лану до столу», завдання для якого команди отримали напередодні ввечері;
  4. Домашнє завдання на тему «Браво».

Львівський національний аграрний університет представляла збірна команда КВН «НОКДАУН» у складі Олексія Качмара, Ольги Химин (факультет агротехнологій та екології), Олега Черчовича, Віктора Аторвіна, Іллі Малофія (факультет будівництва та архітектури), Андрія Ференца, Сергія Хамця (факультет механіки та енергетики), Юрія Лісковецького (землевпорядний факультет). Веселі, цікаві, креативні, співучі студенти нашого університету захопили своєю грою вимогливе журі та глядача. Усі тексти виступів для збірної «НОКДАУН» створив Віктор Аторвін, музичне оформлення та пісні – Сергій Хамець і Олексій Качмар, театральні мініатюри – Ольга Химин, Олег Черчович, Ілля Малофій, Андрій Ференц, Юрій Лісковецький.

Команда «НОКДАУН» нагороджена Дипломом Асоціації «КВН України» за 2 місце у ІІ турі чемпіонату та розіграшу кубка КВН 2016–2017 і визнана однією з найкращих команд серед ВНЗ Львівщини.

Ми вітаємо наших переможців і бажаємо творчих злетів, гострої думки, дотепного жарту і перемоги у фінальному турі ліги КВН.