29 квітня 2017 року весь танцювальний світ відзначав Міжнародний день танцю. Це свято було започатковано 1982 року за рішенням ЮНЕСКО в день народження французького балетмейстера Жана Жоржа Новера.

Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» Львівського НАУ теж не залишився осторонь цієї події. Своє мистецтво ансамбль дарував глядачам та колегам у спільному концерті «У колі друзів», присвяченому Міжнародному дню танцю, який проходив у селищі Новий Яричів Кам'янка-Бузького району Львівської області.

У концертній програмі «У колі друзів» мистецьким виконанням танців поділився також зразковий ансамбль естрадного танцю «Леліс» НД смт. Новий Яричів. Особливою окрасою свята стали пісні у виконанні Марти Павлів та Олексія Качмара (студентів-вокалістів ЛНАУ) і Вокального ансамблю «Джерело» (м. Львів) під керівництвом Неоніли Грищанюк.

Краса врятує світ – такий лейтмотив концерту «У колі друзів». Народний ансамбль танцю «Первоцвіт», керівником якого є Заслужений працівник культури України Побєда Харісов, дарує глядачам красу, яка не має меж, кордонів, яка об’єднує талановитих і мистецьких людей.