3-7 травня 2017 року у місті Суми в рамках програми «Active Citizens Ukraine» Британської Ради відбувся ювілейний десятий Всеукраїнський форум студентського самоврядування. Чотириденний форум від студентського братства Сумщини (СБС) відвідало близько 100 свідомих студентів із багатьох областей України.

Протягом форуму учасники отримали комплекс важливих речей:

- власний досвід на Симуляції;

- практичний досвід і поради від спікерів;

- навички розробки проектів (на тренінгу Active Citizens);

- ресурси (завдяки сертифікатам Британської Ради);

- команду однодумців серед учасників Форуму.

Виступи спікерів дали велику мотивацію кожному змінювати цей світ на краще, ніколи не здаватися, впевнено іти до своєї мети.

Львівський національний аграрний університет представили студенти-активісти ССО «Основа»: Христина Проць (Фін-21, економічний факультет), Лілія Козак (Арх-31, факультет будівництва та архітектури), Юлія Куманецька (Зв-13сп, землевпорядний факультет), Богдан Малицький (Маш-11, факультет механіки та енергетики), які пройшли попередній відбір в online-анкетуванні Форуму.

Для нашої команди форум став чудовою можливістю набратися досвіду, знань та навичок у сфері самоврядування. Кожен мав змогу попробувати свої сили в різних «ролях» та проявити себе.

Учасникам X Всеукраїнського форуму студентського самоврядування було вручено сертифікати про навчання, засвідченні Центром Соціального Партнерства та Британським Консульством, а також головою ГО «Студентське братство Сумщини».

Участь та навчання під час Форуму надали нашим студентам багато позитиву, нових ідей, поштовх для розроблення цікавих студентських проектів, та найголовніше – уміння донести потрібну інформацію і пропозиції для подальшої праці своїм колегам у ССО «Основа» Львівського НАУ.