24 травня 2017 року у Львівському НАУ відбулося велике феєричне свято краси «Міс та Містер ЛНАУ – 2017», організоване Первинною профспілковою організацією студентів та аспірантів університету. Цей захід об’єднав п’ять прекрасних учасниць, неперевершених красунь, та п’ять мужніх, сильних учасників, які представили свої факультети: Павло Дідушко та Тетяна Костюкевич (факультет механіки і енергетики); Андрій Котишин та Оксана Оліх (економічний факультет); Олександр Пньовський та Марта Павлів (факультет агротехнологій та екології); Ілля Малофій та Анна Мельничук (факультет будівництва та архітектури); Олександр Литвин та Наталя Когут (землевпорядний факультет).

Оцінювало конкурсантів компетентне і незалежне журі: Юрій Чеков – актор, Заслужений діяч мистецтв України, помічник художнього керівника Національного академічного драматичного театру ім. М. Заньковецької; Василь Келеман – завідувач відділу організаційно-масової та побутової роботи обласної профспілкової організації агропромислового комплексу; Христина Заяць – хореограф, фіналістка 8 сезону «Танцюють всі», постановник шоу-програм «Міс та Містер», суддя міжнародного рівня;  Юрій Дубневич – заступник голови Жовківської районної державної адміністрації; Людмила Кобак – член асоціації діячів естрадного мистецтва України, член Львівського відділення Національної хореографічної спілки України, режисер Міжнародного телевізійного фестивалю «Горицвіт», хореограф спільного українсько-канадського пластичного театру «Крила»; Роман Файний – ведучий, шоумен та разом з тим власник салону краси «Manhattan»; Ірина Дмитрук – дизайнер, власниця студії сучасної вишивки «Гойра»; Мар’яна Войтович – власниця студії краси «Б'юті Зона».

Усі учасники пройшли складні випробування, оскільки усі етапи конкурсу вимагали чимало зусиль, зосередження, повної віддачі та хвилювання. Проте вони намагалися якнайкраще показати свої цікаві та змістовні номери і вразити своїми виступами вимогливе журі та глядача.

Першим конкурсом було «Представлення», завдяки якому ми познайомилися з учасниками ближче. Усіх присутніх у залі вразив конкурс «Талант», де конкурсанти продемонстрували те, що вони вміють найкраще і чим відрізняються серед інших: музичні композиції, хореографічні номери, вокальні виступи, малюнок. Наступний конкурс був приурочений 160-тій річниці з дня створення Львівського НАУ і висвітлював особливості кожного факультету. «Український вихід» був присвячений Всесвітньому дню вишиванки. Спонсором цього виходу виступила Студія сучасної вишивки «Гойра». П’ятий конкурс «Вальс» став особливим та романтичним, оскільки учасники відкрили свої почуття та емоції у неймовірних постановках відомих хореографів. На конкурсі під назвою «Вечірній вихід» глядачі немов побували на справжнісінькому світському балу. Конкурсанти були прекрасні у своїх легких сукнях та костюмах, продемонстрували витонченість ходи та вміння носити найвишуканіше вбрання. Особливо хвилювалися учасники під час інтелектуального конкурсу, але наші конкурсанти ще раз довели, що вони не тільки вродливі, але й розумні, винахідливі, креативні, дотепні та оригінальні.

 Титул «Міс ЛНАУ – 2017» отримала Анна Мельничук (факультет будівництва та архітектури), «Містером ЛНАУ – 2017» став Павло Дідушко (факультет механіки та енергетики). Звання «Віце-міс ЛНАУ – 2017» отримала Марта Павлів, «Віце-містер ЛНАУ – 2017» – Олександр Пньовський. «Міс та Містер глядацьких симпатій» – Анна Мельничук та Ілля Малофій, «Міс та Містер ексклюзив» – Наталя Когут та Ілля Малофій, «Міс та Містер талант» – Оксана Оліх та Олександр Литвин, «Міс та Містер елегантність» – Тетяна Костюкевич та Андрій Котишин.

Цікавим доповненням до краси самого конкурсу стали виступи вокалістів Христини Зозулі, Христини Мозуль, Михайла Іващенка, музиканта Василя Ковальчука, збірної команди КВН «НОКДАУН», духового оркестру під керівництвом Євгенія Гуменного.

Майстерно і талановито провели конкурс ведучі Христина Мозуль (Міс ЛНАУ – 2016) та Олег Черчович (Містер талант – 2016).

Висловлюємо щиру подяку за високий рівень проведеного конкурсу Первинній профспілковій організації студентів та аспірантів ЛНАУ, студентській самоврядній організації «Основа», усім командам факультетів.

Конкурс краси та грації «Міс та Містер ЛНАУ – 2017» ще раз довів, що у Львівському національному аграрному університеті навчаються розумні, талановиті, творчі та дуже красиві духовно і естетично студенти.