Всім відомо, що стати студентом – це велика радість. Цьогоріч багатьом першокурсникам випала честь вступити до лав Львівського національного аграрного університету. Саме з цього моменту для кожного з них починається відлік днів, місяців, років до здійснення мрії – стати кваліфікованим фахівцем.

20 вересня 2017 року за підтримки ППО студентів та аспірантів відбувся флешмоб з нагоди Дня першокурсника. Завдання флешмобу полягало в тому, що кожному студенту-першокурснику була прикріплена емблема, яка допомогла б йому відчути свою приналежність до того чи іншого факультету.

Емблемою факультету агротехнологій і екології став соняшник – символ сонця, праці й достатку.

Робота працівників, які належать до економічної сфери, завжди пов’язана з цифрами, тому студенти економічного факультету своїм логотипом обрали саме їх.

Щодо факультету механіки та енергетики, то цього року їхньою емблемою став гайковий ключ. Саме він є неодмінним атрибутом в роботі будь-якого спеціаліста даної сфери.

Студенти землевпорядного факультету порадували нас бейджиками з надписом «Землевпорядник» і зображенням своєї майбутньої професії.

Студенти факультету будівництва й архітектури своїм знаком обрали цеглу, що символізує важкість праці, а також завершеність будь-якого починання.

Нехай щастить вам, першокурсники!