31 жовтня у Львівському НАУ відбувся університетський конкурс КВК – 2017 «Кубок сміху ЛНАУ», організований студентською самоврядною організацією «Основа», первинною профспілковою організацією студентів та аспірантів у співпраці з відділом з організації виховної роботи студентів.

Проведений конкурс КВК – 2017 вкотре довів, що в нашому університеті навчається надзвичайно багато дотепних, веселих, креативних студентів, які вміють сміятися, жартувати, засобами гумору висміювати певні вади людського характеру та суспільства. ЛНАУ зібрав повну залу глядачів, які з нетерпінням чекали на цей захід, і нагородою для учасників були аплодисменти за найкращі сценки та жарти.

У заході взяли участь команди п’ятьох факультетів: «Серцевпорядники» землевпорядного факультету, «АКМ» факультету механіки та енергетики, «Агростар» факультету агротехнологій і екології, «Беzz Б» економічного факультету, «Приїхали» факультету будівництва та архітектури.

Програма виступів включала традиційні конкурси: «Привітання» на тему «Змінюємось на краще», «Розминка», «Біатлон». Кожна команда намагалася якнайкраще виконати конкурсні завдання. І це їм вдалося, оскільки всі виступи були особливими та цікавими.

І місце та «Кубок сміху ЛНАУ» отримала команда «Приїхали» факультету будівництва та архітектури, ІІ місце – команда «Агростар» факультету агротехнологій і екології, ІІІ місце – команда «АКМ» факультету механіки та енергетики. Крім того, переможці були нагороджені пам’ятними медалями конкурсу. Також в окремих номінаціях були відзначені: «Кращий актор» – Андрій Кульчицький (студент землевпорядного факультету), «Краща актриса» – Яна Борщ (студентка економічного факультету), «Найкращий жарт» у конкурсі «Розминка» – команда «Агростар» факультету агротехнологій та екології, «Кращий текстовий жарт» – команда економічного факультету «БеzzБ», «Краща мініатюра» – команда «АКМ» факультету механіки та енергетики.

Ми вітаємо усіх учасників конкурсу КВК – 2017 у ЛНАУ за чудове свято гумору, подаровані глядачеві цікаві жарти, мініатюри, веселі пісні, а також висловлюємо щиру подяку режисеру-постановнику Віктору Аторвіну та його помічникам, ведучому Василеві Дорошу, звукорежисерові Олексієві Качмару та усім, хто долучився до проведення заходу. Поки ми сміємося, ніякий ворог нас не здолає.