Кожного року у Львівському НАУ спалахують нові зірки – творчі, талановиті, обдаровані студенти-першокурсники. Цього року з нагоди Міжнародного Дня студента 14 листопада пройшов традиційний фестиваль-конкурс «Нові таланти ЛНАУ – 2017», організований студентською самоврядною організацією «Основа» та ППО студентів та аспірантів ЛНАУ. Усі п’ять факультетів представили цікаву конкурсну програму у різних номінаціях. Оцінювало виступи журі у складі: голови журі – заслуженого артиста України, відомого співака Галичини Зеновія Гучка; членів журі: Степана Вуса – керівника народного ансамблю «Троїсті музики»; Марії Мандзак – керівника Народної хорової капели «Джерела Розточчя»; Вікторії Юрків – балетмейстера Народного ансамблю танцю «Первоцвіт»; Побєди Харісова – заслуженого працівника культури України, художнього керівника Народного ансамблю танцю «Первоцвіт»; Оксани Качмар – керівника підрозділу з організації виховної роботи студентів ЛНАУ.

Переможцями у номінації «Театральний жанр» стали: І місце – театральний колектив факультету агротехнологій і екології; ІІ місце – театральний колектив землевпорядного факультету; ІІІ місце – колектив економічного факультету. У номінації «Вокальний жанр» перемогли: І місце – Христина Очерхлевич (економічний факультет); ІІ місце – Тетяна Пономаренко (факультет агротехнологій і екології); ІІІ місце – Олег Стеців (землевпорядний факультет). У номінації «Вокально-інструментальний жанр»: І місце – ВІА факультету агротехнологій і екології та Олександр Котяй; ІІ місце – Сергій Кисіль та Назар Костюк (факультет механіки та енергетики), ІІІ місце – Владислав Коваль, Володимир Шумада (факультет механіки та енергетики). Переможниця у номінації «Інструментальна музика» – Ярина Матвієнко (факультет будівництва та архітектури); у номінації «Авторська пісня» – Андрій Котишин (економічний факультет); у номінації «Авторська поезія» – Тарас Журавчик (факультет механіки та енергетики).

Переможці у номінації «Хореографія»: І місце – Олег Качор та Соломія Сухорука (факультет  агротехнологій і екології) та ансамбль сучасного танцю (землевпорядний факультет); ІІ місце – ансамбль сучасного танцю економічного факультету; ІІІ місце – Юлія Надорожняк та Валентин Микула (факультет будівництва та архітектури). Цікавим для глядача став «Оригінальний жанр», у якому І місце здобули Ярина Матвієнко і Анастасія Гербер (факультет будівництва та архітектури). У номінації «Кращий читець» – Валентин Козак (факультет будівництва та архітектури), Вікторія Богуславська (землевпорядний факультет), Євген Кубріхт (факультет механіки та енергетики). Кращими ведучими обрано Юлію Гудзь (факультет агротехнологій і екології) та Андрія Кульчицького (землевпорядний факультет). Подяками ректора ЛНАУ, академіка НААНУ В. В. Снітинського за чітку організацію та творчий виступ колективів факультетів було відзначено студентських деканів: Христину Ярему (факультет агротехнологій і екології); Лілію Козак (факультет будівництва та архітектури); Ярину Овсяник (економічний факультет); Софію Смолярську (землевпорядний факультет); Богдана Малицького (факультет механіки та енергетики).

 З Днем студента усіх присутніх творчо привітали заслужений артист України Зеновій Гучок, капелан університету та ВІА «The seventh sky», команда КВК «Нокдаун».

Щиро дякуємо організаторам фестивалю-конкурсу «Нові таланти ЛНАУ – 2017», а усім учасника заходу бажаємо примножувати свої таланти, дарувати глядачеві мистецтво та плекати красу свого внутрішнього світу.