14 лютого 2018 року у приміщенні читального залу бібліотеки відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», котру вже котрий рік поспіль організовує Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів ЛНАУ. Силами мірялись студенти Львівського національного аграрного університету з різних факультетів. У змаганнях взяли участь десять команд.

Суддівська колегія складалась із: керівника підрозділу з організації виховної роботи Оксани Качмар, капелана університету о. Івана Венгрина, керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк, голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олега Андрушківа, голови ССО «Основа» Сергія Хамця, заступника декана з виховної роботи факультету будівництва та архітектури Олени Дерпак, заступника голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Яни Борщ.

Гра була приурочена року охорони культурної спадщини України, тому студенти обрали тему «Культурна спадщина західного регіону України».

Учасники демонстрували загальну ерудицію, миттєву концентрацію думок, вміння логічно мислити і працювати в команді. Пошуки відповідей на цікаві питання дали можливість проявити і випробувати власний інтелект, увагу, зосередженість.

Організатори заходу підготували цікаві запитання, серед яких курйозні та складні, але з ними учасники команд успішно впорались.

Змагання за призові місця було насиченим та запеклим, всі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих.

Отож, переможні сходинки інтелектуальної гри посіли команди:

1 місце – команда «Адвалор» (економічний факультет);

2 місце – команда «Максимум» (факультет будівництва та архітектури);

3 місце – команда «Strong brain» (землевпорядний факультет).

Варто зазначити, що команда «Адвалор» здобула перемогу вчетверте, і знову отримала перехідну статуетку «Сови».

Також команди-переможці були нагороджені грамотами, медалями та солодкими дарунками.

Вітаємо усіх учасників інтелектуального конкурсу та бажаємо нових перемог та звершень у пізнанні цікавого та невідомого.