У вівторок, 13 березня 2018 року у Львівському міському палаці культури ім. Г. Хоткевича відбувся ІІІ епізод Студентської ліги КВН. Боротьба велася між сімома командами, в результаті якої у наступний тур пройшли чотири команди. Львівський національний аграрний університет представила збірна команда «НОКДАУн» у складі: Олега Черчовича, Віктора Аторвіна, Іллі Малофія (студенти факультету будівництва та архітектури); Ольги Химин, Олексія Качмара (факультет агротехнологій і екології); Сергія Хамця, Андрія Ференца, Владислава Коваля (факультет механіки та енергетики). За звання найсмішніших змагались студенти львівських та тернопільських вишів. Гра складалась з трьох конкурсів: «Привітання», «Розминка» та «Музичний номер».

Після оцінювання журі першого конкурсу команда нашого університету вийшла на друге місце. У «Розминці» кращими визначили команду із «файного міста» Тернопіль «Театр одного актора», які отримали від смачних спонсорів Студентської ліги КВН «Гриль БАР». В останньому конкурсі «Музичний номер» команда «НОКДАУн» набрала максимум балів і зайняла друге місце у цій грі. Журі відзначило хорошу акторську гру учасника команди «НОКДАУн» Олега Черчовича.

Цікавою стала заява адміністратора Студентської ліги КВН Андрія Озарківа про те, що з наступного етапу буде змінено формат і назву – Студентська ліга сміху м. Львова, де учасники матимуть змогу виступати з тренерами.

Команда КВН «НОКДАУн» висловлює подяку редакторській групі Студентської ліги КВН, а також усім вболівальникам Львівського національного аграрного університету за теплу та палку підтримку.