31 березня 2018 року у м. Києві відбулася зустріч Студентської ради України при Міністерстві інформаційної політики України. В програму зустрічі входило встановлення Рекорду України у категорії «Масові заходи». Вищі навчальні заклади збирали великодні листівки під загальною назвою проекту «Напиши листівку до Великодня українцю в світі», якими будуть вітати українську діаспору за кордоном. Усіх присутніх представників студентства привітав Міністр інформаційної політики України Юрій Стець. Модератором зустрічі була Марина Соботюк, радник Міністра інформаційної політики України з питань міжнародних комунікацій, координатор Студентської ради від Міністерства.

Студентська рада обговорила перспективний план співпраці з ВНЗ інших країн та подальшої роботи в Україні. Представником Студентської самоврядної організації «Основа» ЛНАУ на зустрічі була керівник інформаційного відділу Софія Руданецька, студентка економічного факультету, яка координувала роботу даного проекту в Україні.

Загалом було зібрано 9806 листівок. Встановлення рекорду зафіксувала  генеральний директор Книги Рекордів України Ганна Крисюк.

Львівський національний аграрний університет долучився до цього проекту, зібравши 1060 листівок. Наші студенти проявили велику активність і за їхні старання Книга Рекордів України нагородила  ЛНАУ дипломом переможця.
Висловлюємо щиру подяку ССО «Основа», студентським деканам факультетів та усім свідомим творчим студентам.