28 травня 2018 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ вперше проходив Фестиваль молодіжних хорів «СпільНОТА». Мистецтвом виконання хорових духовних творів та українських народних пісень ділилися шість колективів: Камерний хор «Теотокус» храму Різдва Пресвятої Богородиці; Молодіжний хор «Слідами Херувимів» храму великомучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії; Молодіжний хор Собору Святого Юра; Молодіжний хор «Черемош» ЛНУ ім. І. Франка; Дівочий хор «Грація» Львівського коледжу культури і мистецтва; чоловічий хор Духовної семінарії Святого Духа. Від Львівського національного аграрного університету мистецтво духовної пісні на високому рівні представила Народна хорова капела «Джерела Розточчя», керівником якої є випускниця Львівської національної музичної академії  ім. М. Лисенка Марія Романівна Мандзак. Наступного року капела відзначатиме свій двадцятирічний ювілей від часу заснування.

Жодне свято, урочисті заходи в університеті не проходять без участі цього творчого колективу. Як сказала керівник Марія Мандзак під час представлення: «Нашу хорову капелу виокремлює те, що зібрала вона майбутніх працівників землі – агрономів, механіків, екологів, землевпорядників, які не мають музичної освіти, проте їх об’єднує любов до пісні, віра в Бога та в майбутнє України. А ще дуже важливою для студентської творчої молоді є підтримка ректора ЛНАУ Володимира Васильовича Снітинського, який вважає, що будувати державу можуть люди духовно багаті та естетично розвинені».

Незабутніми залишаться враження від перебування під час фестивалю на території  Духовної семінарії Святого Духа. Недаремно днем народження фестивалю став храмовий Празник Святого Духа, який розпочався Молебнем до Пресвятої Богородиці. Усіх учасників фестивалю із чудовим святом духовним і мистецьким привітав ректор Духовної семінарії Святого Духа отець Ігор Бойко, який висловив у своєму зверненні до молоді ідею цього заходу: «Ми об’єдналися навколо спільної справи: берегти, примножувати, творити, підносити духовну та народну пісню, музику, яка може промовляти різними мовами, але водночас бути зрозумілою усім. Нехай у всіх творчих починаннях нашої молоді керує дар єдності Святого Духа».

Фестиваль молодіжних хорів «СпільНОТА» завершився нагородженням кожного колективу та керівників квітами, Подячними Грамотами та іконами Святого Духа, спільними фотографіями, святковими частуваннями та переспівами українських  народних пісень.