7 листопада 2018 року у Львівському НАУ у межах проекту «Просвітницькі зустрічі: сторінками історії до викликів сьогодення» відбулася зустріч із громадським діячем, журналістом, актором, режисером короткометражних стрічок «Тризуб Нептуна», «Українська революція», «Коли говорять тіні» Тимуром Баротовим, який презентував студентам документальну стрічку «Апостол миру». Ця зустріч відбулася за підтримки начальника відділу комунікації з громадськістю ЛОДА Оксани Шульган, яка стала ініціатором проекту. Студенти не тільки побачили короткометражний фільм, але й мали можливість поспілкувалися з дуже цікавою особистістю – українським військовим, морським офіцером, капітаном ІІ рангу запасу, головою спілки офіцерів України в Севастополі, під час війни на Донбасі – першим заступником командира «Айдар», кавалером ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Перед презентацією стрічки Тимур Баротов провів студентів сторінками історії творення Української держави. Було проаналізовано події Листопадового Чину – створення ЗУНР, 100-річчя від часу якого відзначає громадськість, а також причини сучасної війни на Донбасі. У своєму зверненні до молоді він наголосив: «Війна йде в Україні, і кожен з нас повинен зробити свій внесок, щоб наступив мир. Змінити цю країну – це наш обов’язок». Розповідаючи про події на війні, героїзм побратимів, Тимур Баротов назвав християнські цінності, якими повинна керуватися кожна молода людина: Бог, Україна, Український народ, Родина, Сім'я. Та найголовніше і найважче на війні – залишитися людиною. Саме це і стало основою сюжету фільму «Апостол миру».
Зустріч завершилася обговоренням переглянутої стрічки, довірливим діалогом студентів із військовиком і усвідомленням свого обов’язку перед Україною.
Студенти ЛНАУ висловлюють щиру подяку за зустріч з режисером і співавтором стрічки Тимуром Баротовим та організатором проекту «Просвітницькі зустрічі: сторінками історії до викликів сьогодення» Оксаною Шульган.