29 листопада 2018 року у Науковій бібліотеці Львівського НАУ відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» на тему «Життя та діяльність Степана Бандери, ОУН, УПА та ЗУНР» під національним гаслом: «Слава Україні! Героям Слава!» Цей захід був приурочений ювілейним датам в історії української визвольної боротьби. У вступному слові голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ Олег Андрушків привітав усіх учасників і побажав успіхів, гострої думки та злагодженості у командних змаганнях. Кожен факультет представив по дві команди. Молоді інтелектуали відзначилися екстравагантними назвами команд і нестандартним підходом до вирішення питань. Гру оцінювало вимогливе журі у складі: керівника інформаційного відділу університету Ірини Фостяк, капелана університету отця Івана Венгрина, голови ППО студентів та аспірантів Олега Андрушківа, заступника голови ППО студентів та аспірантів Яни Борщ, голови ССО «Основа» Віктора Аторвіна.


Інтелектуальна гра цього року була дуже напруженою, дискусійною. Особливо цікавими були відеозапитання. За наукову допомогу у підготовці питань особлива подяка доценту кафедри гуманітарної освіти Оксані Юрчук.
Цьогорічними переможцями стали: І місце – команда «Агрослав» факультету агротехнологій і екології; ІІ місце зайняла команда економічного факультету «Економікс»; ІІІ місце – команда «Тінь вітру» факультету агротехнологій і екології. Усі команди за активну гру були відзначені грамотами. Переможцям було вручено символ гри «Що?Де?Коли?» – Мудру Сову, грамоти та солодкі подарунки.
Інтелектуальна гра підтвердила те, що студенти нашого університету вивчають історію України, багато працюють над своїм інтелектуальним рівнем, цікавляться життям та діяльністю національних героїв і не залишаються осторонь усіх важливих подій, які відбуваються сьогодні.