Рівно 5 років тому в нашій країні з’явився молодіжний рух, що об’єднує талановитих, креативних і артистичних людей з усіх регіонів України. До святкової дати студія «Квартал 95» і компанія «Квартал-Концерт» вирішили зробити подарунок усім шанувальникам цієї гри, організувавши масштабний всеукраїнський тур кращих команд «Ліги сміху» по вищих навчальних закладах під назвою #зробимоцеразом. З міста Лева у число організаторів, які приймали команди Ліги Сміху, увійшли НУ «Львівська Політехніка» і Львівський національний аграрний університет. Порадувати своїм гумором найпалкіших прихильників проекту «Ліга Сміху» приїхала команда «VIP Тернопіль». Наш університет дуже тепло зустрів гостей, протягом усього концерту лунали гучні оплески. Коміки вражали своїми жартами та гумористичними сценками. Особливо хочеться відзначити жарти Тараса Стадницького, відомого в  Україні як «Володька».

Перерву між жартами прикрасив виступ фіналіста другого сезону X-FACTOR, учасника команди «VIP Тернопіль» Аркадія Войтюка з авторськими піснями, популярними серед української молоді – «Вона», «Файно є». Також дуже цікавою була розминка з зірковою командою, де глядачі ставили питання, на які отримували смішні відповіді. Студенти нашого університету теж приємно вразили коміків, підготувавши для них плакати з підтримкою «Ліга Сміху VIP Тернопіль», «ВІА Кіп’яток». Студенти вручили кожному учаснику команди «VIP Тернопіль» подяки та пам’ятні фотографії на згадку про творчу зустріч.
Від імені студентства ЛНАУ висловлюємо щиру подяку за підтримку у проведенні незабутнього концерту з участю команди «VIP Тернопіль» ректорові ЛНАУ, академікові НААНУ Володимиру Васильовичу Снітинському та організаторам компанії «Квартал Концерт».