31 січня 2019 року в Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбувся IV Міжнародний фестиваль «Студентська коляда – 2019», метою проведення якого стало відродження, збереження і розвиток української духовної культури, утвердження національних цінностей, створення умов для підтримки та розвитку творчості молоді.
Фестиваль проводиться з ініціативи Київського кооперативного інституту бізнесу і права та Київської Трьохсвятительської духовної семінарії за підтримки Центру академічного душпастирства Української Греко-Католицької Церкви.
Перший фестиваль «Студентська коляда» відбувся у 2016 році і відкривав його Блаженніший Любомир Гузар. Віддаючи шану пам'яті Патріарху УГКЦ, учасники фестивалю бурхливими оплесками підтримали звістку про те, що фестиваль «Студентська коляда» носитиме ім’я Любомира Гузара.
Своєю присутністю фестиваль вшанували представники Київської РСС на чолі з головою правління В.І. Паком. Хлібом-сіллю від адміністрації ККІБП зустрічав гостей І.В. Охріменко, проректор з навчальної і наукової роботи. А благословив початок дійства о. Максим Рябуха – голова Центру академічного душпастирства УГКЦ.
На фестиваль прибули 14 студентських колективів, які показали високий мистецький рівень виконання творів різдвяної тематики.

Уже втретє на цьому фестивалі своє мистецтво продемонстрували студентські колективи Львівського національного аграрного університету: студентський театр «НаЙДИ» Центру академічного капеланства (керівник о. Іван Венгрин) та вокальний ансамбль Народної хорової капели «Джерела Розточчя» (керівник Марія Мандзак).  Захоплено глядачі сприйняли виставу «Ой, на Андрія снігом віє» (за мотивами Андріївських вечорниць) у постановці Оксани Качмар. Колективи ЛНАУ були високо оцінені та нагородженні Дипломом Лауреата і пам’ятною статуеткою.
Найбільшою нагородою для учасників фестивалю стали хвилини виступів оркестрів, хорів, ансамблів, вокальних гуртків, хореографічних колективів. Неповторне дійство полонило серця учасників з самого початку, коли прозвучала одна з найдавніших колядок «Бог Предвічний», і до фінального виступу найочікуванішого для молоді Вокально-інструментального гурту «МетаНоя» Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ. Гучна й весела коляда линула зі Львова, Одеси, Києва, Житомира, Богуслава, Гомеля (Білорусь).
Завершилось величне свято молоді виконанням духовного гімну України «Боже великий, єдиний».
Спільні фотографії, святкова коляда під відкритим небом, радість зустрічі – це незабутній дарунок гостинних господарів свята, яким ми вдячні за чудову організацію фестивалю. А ще ми висловлюємо щиру подяку за підтримку творчої молоді нашому ректору ЛНАУ В.В. Снітинському.
IV Міжнародний фестиваль «Студентська коляда – 2019» залишиться у пам’яті наших студентів як одна із найяскравіших сторінок духовності, краси, дружби між колективами різних закладів вищої освіти України.