22-23 лютого 2019 року у м. Моршин проходив ІІІ Регіональний фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Ритми Карпат–2019». Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» Львівського національного аграрного університету як переможець минулорічного конкурсу розпочинав фестивальну програму символічним танцем «Завірюха» у постановці Заслуженого працівника культури України Побєди Харісова. Цей танець нагадав гостям та учасникам про зустріч зими з весною і додав творчого настрою.

Опісля керівник колективу, Заслужений працівник культури України, Голова Львівського відділення хореографічної спілки України, організатор фестивалю Побєда Харісов привітав усіх конкурсантів та побажав перемог. Загалом у конкурсі брали участь 43 хореографічні колективи з Львівської та Івано-Франківської областей, які представили журі свої найкращі постановки.

На ІІІ Регіональному фестиваль-конкурсі народної та сучасної хореографії «Ритми Карпат–2019» подякою за активну участь і організацію фестивалю було нагороджено педагога-репетитора Народного ансамблю танцю «Первоцвіт» ЛНАУ Вікторію Савюк- Юрків.

Бажаємо народному ансамблю танцю «Первоцвіт» розквіту та майбутніх перемог на п’єдесталі хореографії.