26 листопада відбувся фестиваль-конкурс «Нові таланти ЛНАУ», започаткований у 2001 році ректором нашого університету, академіком НААНУ Володимиром Снітинським, який упродовж років виявляє та підтримує талановиту молодь із числа першокурсників.

Цьогорічний конкурс відбувся відповідно до Розпорядження ректора університету від 21 жовтня та Додатку від 25 листопада 2019 р. За ініціативою ССО «Основа» мав тему «Навколо Світу» та три основні номінації: «Вокально-інструментальний жанр», «Хореографія» та «Оригінальний жанр».

Розпочала свято керівник відділу з організації виховної роботи студентів Анжела Куза, яка привітала усіх учасників фестивалю, побажала їм успіху та представила журі конкурсу, до якого увійшли: керівник інформаційного відділу ЛНАУ Ірина Фостяк, заступник керівника відділу з організації виховної роботи студентів з художньо-естетичного виховання Василь Солонецький, керівник Народного ансамблю танцю «Первоцвіт» Ольга Вихопень, керівник Народної хорової капели «Джерела Розточчя» Христина Венгрин, президент громадської організації «Львівський молодіжний клуб» Данило Сороковий, почесний студентський віцемер Львова, проєктний менеджер Молодвіжцентру у Львові Роман Цудний, фіналіст реаліті-шоу «МайстерШеф. Підлітки» Юрій Турчин, а також керівник відділу з організації виховної роботи студентів ЛНАУ.

За результатами конкурсу визначено переможців.

Номінація «Вокально-інструментальний жанр»:

І місце – економічний факультет;

ІІ – місце факультет будівництва та архітектури;

ІІІ місце – землевпорядний факультет.

Номінація «Хореографія»:

І місце – економічний факультет;

ІІ – місце факультет агротехнологій і екології;

ІІІ місце – землевпорядний факультет.

Номінація «Оригінальний жанр»:

І місце – економічний факультет;

ІІ – місце землевпорядний факультет;

ІІІ місце – факультет агротехнологій і екології.