14 вересня 2020 року на стадіоні ЛНАУ для першокурсників була проведена урочиста посвята у студенти.
Розпочав урочистість ректор Львівського національного аграрного університету, академік Національної академії аграрних наук України та Академії вищої школи України, професор, доктор біологічних наук  Володимир Васильович Снітинський, який з вітальним словом звернувся до цьогорічних першокурсників. В.В. Снітинський їм побажав гідно продовжувати університетські традиції, наполегливо здобувати необхідні знання і вміння, набиратися нового досвіду. Також ректор відзначив великий внесок ЛНАУ в розвиток вищої аграрної освіти в Україні, коротко ознайомив присутніх з історією нашого закладу вищої освіти і його відомими випускниками, особливо згадавши колишнього нашого студента, провідника ОУН Степана Бандеру.


Від імені студентів ЛНАУ своїх молодших колег привітав голова ССО «Основа» Владислав Ковальов.
Радісним та зворушливим моментом свята стало виголошення першокурсниками Урочистої присяги студента ЛНАУ, після чого ректор університету вручив молодим людям, які вступили цього року до нашого закладу вищої освіти, символічний ключ знань та студентський квиток.
Далі прозвучало музичне вітання від художніх колективів і солістів ЛНАУ. Зокрема, пісню «Україно» (слова і музика Тараса Петриненка) виконав Михайло Іващенко. З піснею «Галичина» (слова Наталії Папроцької, музика Ігоря Яснюка) виступили Михайло Іващенко, Дмитро Ковальчук, Сергій Кисіль і Андріан Пилипець.
Гостем цьогорічної урочистості став випускник ЛНАУ Сергій Нікіфоряк, який виконав гімн Львівського національного аграрного університету.
Потім усю університетську родину окропив свяченою водою капелан ЛНАУ о. Іван Венгрин.

Урочистість завершилася «Маршем українських націоналістів», який виконав Назар Громик, і традиційним покладанням квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку і Степану Бандері та до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героя України, жителя м. Дублян Анатолія Жаловаги.
Щиро бажаємо нашим першокурсникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги до навчання і незабутнього студентського життя!