13 жовтня 2021 року у Львівському національному аграрному університеті відбулась урочиста академія, присвячена Дню захисників і захисниць України за участі творчих колективів ЛНАУ.
Захід відкрив виступом ректор ЛНАУ, академік Національної академії аграрних наук України, заслужений діяч науки і техніки України, дійсний член Академії наук вищої школи України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки 2019 року, професор, доктор біологічних наук Володимир Васильович Снітинський, який у своєму виступі наголосив на історичних витоках свята і важливості історичної пам’яті у сьогоденні. З молитовним словом звернувся капелан ЛНАУ, отець Іван Венгрин, який закликав до молитви до Пресвятої Богородиці за український народ.
Свято продовжили творчі колективи ЛНАУ: Народна хорова капела «Джерела Розточчя», Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» та Народний ансамбль «Троїсті музики».
Завершилось дійство покладанням квітів до пам’ятника Героєві України Степанові Бандері, а також до меморіального знака Героям Небесної Сотні.