22 листопада 2021 року відбулось вручення стипендії ім. Я. Зайшлого студентам Львівського національного аграрного університету за досягнення у навчально-науковій роботі.
Стипендія імені Ярослава Зайшлого заснована у 2016 році його донькою – Іреною Белл, яка є активною громадською діячкою в Канаді, свого часу була президентом Оттавського відділу Конгресу українців в Канаді, членом Ради директорів Канадського фонду українських досліджень, старшим радником Ради директорів кафедри українознавства в Університеті Оттави.
Цьогоріч за результатами навчання та наукових досліджень у 2020–2021 н.р. стипендіатами стали 12 здобувачів вищої освіти університету, зокрема:
- від факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій – Христина Івасів, Денис Шевчук, Іван Адамович;
- від факультету будівництва та архітектури – Вікторія Редько та Софія Новик;
- від факультету землевпорядкування та туризму – Ярина Зюзіна та Сергій Братунь;
- від факультету агротехнологій і екології – Ірина Бригас, Олег Кушнір, Юрій Петращук;
- від факультету управління, економіки та права – Ірина Кучіна та Роман Данилишин.
Усі стипендіати беруть активну участь у громадському житті університету, мають перемоги у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт, є відмінниками навчання та володіють найкращими якостями сумлінних студентів.
Ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський привітав стипендіатів, вручив іменні сертифікати і стипендії, відзначивши важливість обраного ними фаху для розвитку української економіки та науки.


Стипендіати також відвідали музей ім. Я. Зайшлого, який облаштований в університеті, та мали змогу прослухати короткий історичний екскурс про життя та діяльність цього відомого вченого, організатора кооперативного руху на Західній Україні, одного з найактивніших діячів товариства «Сільський господар».