Вже традиційно продовж вересня працівники відділу з організації навчально-виховної роботи студентів, а саме: проректор з навчально-виховної роботи Ю. Дубневич, практичний психолог М. Ходакова, студентський капелан о. Іван Венгрин, керівники художніх колективів та голови студентських організацій – провели ознайомчі зустрічі у студентських гуртожитках зі здобувачами вищої освіти першого року навчання.


Зустрічі були направлені на ознайомлення з навчально-виховним процесом у закладі вищої освіти. Здобувачам вищої освіти повідомлено, що в університеті активно функціонує виховна діяльність, а саме: різні спортивні секції, художня самодіяльність, зокрема активно діють народні колективи (Народна хорова капела «Джерела Розточчя», Народний камерний хор «Бужани», Народний духовий оркестр, Народний ансамбль «Троїсті музики», Народний ансамбль танцю «Первоцвіт», Народна капела бандуристів, Народний вокально-інструментальний ансамбль «Берегиня»). Також здобувачів вищої освіти поінформовано про капеланство та студентське самоврядування.
Проректор з навчально-виховної роботи закликав здобувачів вищої освіти до дотримання академічної доброчесності у ЗВО та наголосив на можливості самореалізації у студентських організаціях.