10 травня 2023 р. в межах заходу «Люди дії: молода генерація» активна студентська молодь Львівського національного університету природокористування в супроводі проректора з НВР Юрія Дубневича відвідала Львівську обласну військову адміністрацію, де мала можливість ознайомитися зі структурними підрозділами Львівської ОВА. З напрямами роботи військової адміністрації студентів ознайомив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.
Здобувачі освіти ознайомились із управлінням молоді та спорту, управлінням цифрового розвитку, департаментом комунікацій та внутрішньої політики, департаментом міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, департаментом економічної політики та іншими.
Студенти отримали запрошення на стажування у різних департаментах, на що охоче зголосилися, а також взяли активну участь в обговоренні актуальних питань сьогодення.


Висловлюємо щиру подяку за запрошення та організацію такого цікавого інтерактиву для студентів. Ми завжди відкриті до нової співпраці!