Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.3. Ґжицького запрошує на курс підвищення кваліфікації «Сучасні вимоги до безпечності та якості продуктів харчування, отриманих після забою продуктивних тварин».
За підсумками навчання Ви дізнаєтеся про:
- актуальні стандарти якості та безпечності м’яса і продуктів тваринного походження;
- вимоги національного та європейського законодавства у сфері ветеринарно-санітарного контролю;
- практичні кейси та обговорення реальних ситуацій.
Тривалість навчання 2 тижні: з 10 по 21 листопада 2025 р.
За підсумками навчання Ви отримаєте свідоцтво про підвищення кваліфікації.
Підвищуйте свою експертність та розширюйте професійні горизонти своєї діяльності разом з нами!
Facebook
Instagram
Youtube
Moodle
Репозитарій
Office 365 













