Під таким гаслом з 23 січня до 2 лютого у Львівському національному аграрному університеті на факультеті будівництва та архітектури проходили інтенсивні навчальні курси з інженерної комп’ютерної графіки для слухачів Львівського обласного та міського центрів занятості.

Впродовж навчання слухачі опанували навички роботи з інженерним графічним редактором, ретельно вивчили понад 200 команд з категорії малювання, редагування, прокладання розмірів, побудови та редагування тривимірних поверхонь та тіл. За час навчання виконали побудову 30 графічних деталей у площинному та тривимірному виді.

Директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти, професор Стефанія Михайлівна Онисько подякувала слухачам за їх старанність, наполегливість, бажання опановувати щось нове та урочисто вручила слухачам сертифікати про підвищення кваліфікації.

Львівський національний аграрний університет гарантує швидку, якісну та фахову підготовку з інженерної комп’ютерної графіки та запрошує фахівців інженерних спеціальностей, а також всіх, хто бажає швидко освоїти інженерну комп’ютерну графіку на інтенсивні, надзвичайно цікаві навчальні курси з інженерної комп’ютерної графіки.