З 20 вересня до 3 жовтня у Львівському національному університеті природокористування відбулося підвищення кваліфікації за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» на підставі ваучерів, виданих Золочівською філією Львівського обласного центру зайнятості. В рамках проведеного навчання слухачі мали можливість набути теоретичних і практичних навичок згідно з розробленою навчально-тематичною програмою. За підсумками підвищення кваліфікації слухачі отримали свідоцтва. Усім учасникам підвищення кваліфікації бажаємо подальших успіхів і професійного зростання!
Нагадуємо, що ваучер – це документ, який дає можливість безоплатно пройти навчання у закладах освіти за затвердженим переліком зі 123 професій та спеціальностей. У Львівському національному університеті природокористування навчання та підвищення кваліфікації за програмою ваучерів можна пройти за 7 спеціальностями.
Більше інформації про ваучер на навчання у ЛНУП можна отримати тут:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vT4DGBDrhLQvvNYaxNw3rNTiEhzpYV9NPq74zCwgtQmTfTEiHa7agQTeU4GgBmrBl&id=100092865786944