Протягом останніх двох тижнів в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами рівня вищої освіти «Магістр».
Публічний захист кваліфікаційних робіт є завершальним кроком в освітньому процесі магістрів і своєрідним підсумком навчання. Різноманітність та актуальність тем, представлених до захисту, засвідчили високий рівень фахової підготовки наших здобувачів.
Захисти кваліфікаційних робіт здобувачів проходили в теплій і товариській атмосфері. Магістранти в своїх доповідях зосередили увагу на представленні отриманих висновків за підсумками дослідження, обґрунтуванні сформульованих пропозицій та відображенні наукової новизни.

Представлені кваліфікаційні роботи у супроводі презентаційного матеріалу засвідчили широкий спектр наукових інтересів здобувачів та виявили високий рівень зацікавлення членів екзаменаційних комісій, що проявлялося у вигляді бурхливих дискусій та обговорень. Магістранти давали вичерпні відповіді на запитання членів комісії та демонстрували високий рівень hard і soft skills.
Під час захисту кваліфікаційних робіт в умовах повітряних тривог доводилося неодноразово спускатися в укриття і продовжувати працювати у незвичних умовах. Членам комісій і здобувачам вдалося швидко адаптуватися до нових викликів і організувати свою роботу на належному рівні.
Ми висловлюємо подяку усім магістрантам за їхню наполегливість та витримку під час написання і представлення кваліфікаційних робіт, адже захист кваліфікаційної роботи – це не лише завершення навчання, а й початок нового етапу в професійному розвитку.
Бажаємо нашим магістрам подальших перемог в особистій та професійній діяльності!
Дякуємо Збройним Силам України за можливість вчитися, навчати і працювати!