У Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти з 4 до 16 лютого 2024 року проходили курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів відповідно до угоди про співпрацю із Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру.
Курси проводяться з метою вдосконалення і поглиблення слухачами курсів своїх знань, умінь і навичок за фахом та підвищують їхню компетентність у здійсненні професійної діяльності в галузі геодезії та землеустрою.
Для викладання навчального матеріалу були залучені фахівці кафедр землеустрою, земельного кадастру і геодезії та геоінформатики факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП.
Підсумковий контроль знань (іспит) слухачів курсів підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників і інженерів-геодезистів спрямований на підтвердження професійної компетентності, рівня кваліфікації та знань. Іспит проводився у формі тестування за участю представників Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Слухачі курсу за підсумками успішного проходження тестування отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Хочемо подякувати колегам за активність під час проходження навчання та побажати нових звершень і професійного зростання.