З 8 до 19 квітня 2024 року у Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти відповідно до угоди про співпрацю із Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру проходили курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів.
Курси спрямовані на розширення та поглиблення знань, умінь і навичок слухачів у сфері геодезії та землеустрою, що сприяє підвищенню їхньої компетентності в цих галузях. Для викладання навчального матеріалу були залучені фахівці кафедр землеустрою, земельного кадастру і геодезії та геоінформатики факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП.

Підсумковий контроль знань (іспит) слухачів курсів підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників і інженерів-геодезистів спрямований на підтвердження професійної компетентності, рівня кваліфікації та знань. Іспит проводився у формі тестування за участю представників Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Результати складання іспиту були затверджені на засіданні Кваліфікаційної комісії Держгеокадастру та оформлені протоколом № 4 від 25 квітня 2024 року. Отже, слухачі курсу за підсумками успішного проходження тестування отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації.
Хочемо подякувати колегам за активність під час проходження навчання та побажати нових звершень і професійного зростання.