25 квітня 2024 року з ініціативи ННІ заочної та післядипломної освіти відбулася зустріч у дистанційному форматі зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» випускного курсу навчання. Метою зустрічі було роз’яснення умов вступу на освітній ступінь «Магістр» для тих здобувачів, які планують подальше навчання в університеті.
Спікером заходу була секретар Приймальної комісії ЛНУП – доцент Людмила Гнатишин. В ході зустрічі потенційним абітурієнтам було надано інформацію про умови вступу в 2024 році, розглянуто основні етапи вступної кампанії, окреслено базові кроки абітурієнта при реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ, а також порядок подання заяв для участі в конкурсному відборі на освітні програми магістерського рівня.

Під час розмови прозвучав ряд актуальних питань щодо особливостей вступу на окремі спеціальності, прохідних балів на держбюджетне фінансування та виконання вимог щодо зарахування на навчання в університет.
Сподіваємося, що ця зустріч стала корисною для майбутніх абітурієнтів. Навчально-науковий інститут заочної та післядипломної освіти завжди відкритий для співпраці та надання консультацій.
Бажаємо нашим випускникам ОС «Бакалавр» успіхів під час вступної кампанії та досягнення бажаних результатів!