1 квітня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Традиційно розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк, наголосивши на актуальності відвідування та відпрацювання навчальних занять студентами університету. У контексті цього питання перший проректор Ірина Федів проаналізувала результати моніторингу відвідування онлайн навчальних занять студентами ОС «Магістр», а також повідомила про покращення якості наповнення інформацією віртуального навчального середовища Moodle. У продовження керівник Навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула доповів про стан відпрацювання студентами пропущених навчальних занять. В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про можливість підготовки фахівців вищої кваліфікації у докторантурі університету, про матеріали для формування віртуальної виставки наукових досягнень університету, про пошук нових зарубіжних ЗВО-партнерів та підписання угод про співпрацю.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар проінформувала про психологічні тренінги в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я, про план проведення майстер-класів з писанкарства, про стан підготовки до підтвердження звання «Народний» творчих колективів університету.
Декани факультетів Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Галина Косилович, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. У результаті обговорення було прийнято низку рішень: продовжити обговорення проєктів освітніх програм; продовжити проведення конкурсів навчально-практичного спрямування серед кращих студентів факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій кожної освітньої програми під егідою стейкхолдерів; продовжити зустрічі зі стейкхолдерами для практичної підготовки студентів (гостьові лекції, виїзні заняття тощо); продовжити апробацію туристичного маршруту «Стежками Степана Бандери»; продовжити роботу із благоустрою теплиць університету; продовжити профорієнтаційну роботу серед випускників ЗОШ та коледжів.
Начальник відділу кадрів Ольга Туркот повідомила про результати оформлення військових документів працівниками та студентами університету.
Голова профспілки Роман Шмиг наголосив на продовженні благодійних акцій в університеті для допомоги ЗСУ.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала про необхідність замовлення наукових і навчальних видань, а також про підготовку до Вченої ради ЛНУП, яка запланована на 11.04.2024.